Navigatie

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 17 mei 2018

Veiligheid & privacy

Deco155.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar webwinkel en zorgt dat al je persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wanneer je onze webwinkel bezoekt worden er verschillende gegevens verzameld teneinde jou een optimale dienstverlening te kunnen bieden. In dit privacy beleid wordt precies uitgelegd welke gegevens worden verwerkt, wat er met jouw gegevens wordt gedaan en welke rechten je hebt. Deco155.nl verwerkt jouw gegevens in overeenstemming met de uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van deco155.nl. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Als je na het lezen van onze privacy beleid nog vragen hebt, dan beantwoorden wij die graag. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen of je vraag stellen door ons een mail te sturen. Zie hieronder onze contactgegevens.                                                                                                                                                                                                                                

Onze contactgegevens zijn:

Deco155.nl                                                                                                                                                                                                                                                 Markeweg 155
8398 GN  BLESDIJKE

T: (+31) 0 561 451 252

E: info@deco155.nl

Kvk-nummer: 018344

Internetsites van derden

Dit privacy beleid is niet van toepassing op internetsites van derden die door middel van links met deze internetsite zijn verbonden.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Deco155.nl verwerkt de volgende persoonsgegevens van jou:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type 
  • IP-adres

Waarom wij jouw persoonsgegevens verwerken:

  • Om de door jou bestelde goederen bij je af te leveren
  • Jouw betaling te kunnen afhandelen
  • Je te kunnen bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Onze administratie te kunnen voeren
  • Deco155.nl analyseert jouw gedrag op de website om zo onze website te verbeteren 
  • Deco155.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals bijvoorbeeld gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte
  • Gegevens die je ons via onze contactpagina verstrekt, gebruiken wij om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden

Persoonsgegevens zullen niet worden verzameld of worden gebruikt voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid, tenzij wij van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen. 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@deco155.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Hoe lang wij persoonsgegevens bewaren

Jouw persoonsgegevens zullen tot 7 jaar na het plaatsen van de order bewaard worden.  Daarnaast worden wij door de Belastingdienst verplicht onze administratie met jouw factuur-, betaal- en bestelgegevens 7 jaar te bewaren. Daarna verwijderen wij alle data die we van je hebben.                                                                                                                                              

Gegevensbescherming nieuwsbrief Deco155.nl

Als je je op onze nieuwsbrief abonneert, stem je ermee in dat wij jouw e-mailadres gebruiken om jou via e-mail over ons assortiment en specifieke aanbiedingen te  informeren. Je kunt je altijd afmelden voor onze nieuwsbrief via de afmeldingslink onderaan de nieuwsbrief of ons een mail te sturen naar info@deco155.nl.

Gebruik van cookies:

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. Deco155.nl maakt alleen gebruik van functionele en analytische cookies. Deco155.nl gebruikt cookies om onthouden wat  zich in jouw winkelmandje bevindt, om voorkeursinstellingen te onthouden en helpen ons om de website goed te laten werken. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

Als je helemaal niet wilt dat websites op jouw computer cookies plaatsen, dan kun je je browserinstellingen aanpassen zodat je een waarschuwing krijgt voordat er cookies worden geplaatst. Ook kun je de instellingen dusdanig aanpassen dat je browser alle cookies of alleen de cookies van derde partijen weigert. Ook kun je je cookies die al zijn geplaatst verwijderen. Let erop dat je de instellingen apart voor elke browser en computer die je gebruikt moet aanpassen. 
                                                                                                                                                                                     

Wees je ervan bewust dat als je geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website optimaal functioneert. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan of zelfs dat je bepaalde websites helemaal niet meer kunt zien. Hoe je je instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg indien nodig de helpfunctie van jouw browser.

Social Media- Cookies om de inhoud van onze website te delen via social media 

Deco155.nl biedt de mogelijkheid om de pagina`s van onze website te delen met social media netwerken Facebook en Twitter d.m.v. de ‘share buttons’ die zich onderaan de pagina`s bevinden. Om de bescherming van uw gegevens te versterken zal alleen wanneer je op de ''share button'' klikt deze functie geactiveerd worden en geeft je zo toestemming dat facebook en of twitter onderzoekt welke pagina’s van onze website je hebt bezocht. Op het privacy beleid van deze derden heeft deco155.nl geen invloed en kan daarvoor niet verantwoordelijk gesteld worden.

Delen van persoonsgegevens met derden

Deco155.nl verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken, indien dit noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde producten, of aangevraagde diensten.

Daarnaast geven wij bijvoorbeeld jouw adresgegevens door aan onze bezorgdiensten om jouw bestelling te kunnen bezorgen, geven wij jouw gegevens door aan betaaldiensten voor het afhandelen van jouw betaling en aan Google Analytics voor het optimaliseren van onze website. Andere partijen zijn onze webhosting Mijn Webwinkel en administratiesoftware leverancier Snelstart.

Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Deco155.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. 

Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken indien jij hiervoor geen toestemming hebt gegeven, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. 

Jouw persoonsgegevens zijn goed beveiligd

De bescherming van de privacy is belangrijk voor jou en voor ons. Daarom zijn onze systemen en programma's goed beveiligd, om te voorkomen dat onbevoegden binnen en buiten onze organisatie toegang hebben tot jouw persoonsgegevens.

Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld betaalgegevens, gebruiken wij een beveiligde server. Een beveiligde verbinding herken je aan het https- internetadres en het afgebeelde hangslotje onderin de vensterrand van jouw browser.

Als je desondanks de indruk krijgt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0561 45125, of stuur ons een mail naar info@deco155.nl

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door deco155.nl  en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@deco155.nl of naar Deco155.nl, Markeweg 155, 8398 GN Blesdijke.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Heb je een klacht over het gebruik van uw persoonsgegevens? Dan kun je uiteraard telefonisch of  per mail contact met ons opnemen. Deco155.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

 

© 2013 - 2018 Deco155.nl Woondecoratie en woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.