Betalen

  • Via Ideal
  • Vooraf overmaken op rekeningnummer  NL2 INGB 0672 5605 42 t.n.v. Deco155 o.v.v. naam en ordernummer

Verzenden

Na ontvangst van je betaling, zullen wij de bestelling binnen 3-5 werkdagen verzenden.Wij maken gebruik van DPD voor het verzenden van de bestellingen. De verzendkosten bedragen € 8,95 per bestelling tot 10 kg binnen Nederland. Mocht de bestelling groter of zwaarder zijn dan nemen wij via de e-mail contact met je op. Indien de bestelling per brievenpost verstuurd kan worden zullen wij het teveel betaalde bedrag aan verzendkosten direct op het door jou opgegeven rekeningnummer terug storten. 

Je kunt je bestelling natuurlijk ook komen afhalen. Geef dit dan aan bij je bestelling bij opmerkingen. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken. In dit geval komen de verzendkosten te vervallen (het bedrag van € 8,95 mag je van het totale bedrag aftrekken).

Betaal je via Ideal dan worden de verzendkosten automatisch in rekening gebracht en kun je deze niet van het totaalbedrag aftrekken. Wij zullen deze kosten dan terug storten op je rekening.

Het verzenden van de artikelen is voor risico van de koper. Uiteraard wordt de uiterste zorg besteed aan een goede verpakking van de bestelde artikelen.

Retourneren

Mocht een besteld artikel, om wat voor reden dan ook, niet aan de verwachtigingen voldoen dan heb je het recht het artikel binnen 7 dagen (vanaf de dag van ontvangst) te retourneren. Wij vragen je ons hiervan op de hoogte te brengen via een e-mailbericht. Voorwaarde hiervoor is dat het artikel compleet, onbeschadigd en ongebruikt is. De retourzending moet voorzien zijn van een kopiefaktuur. Wij willen je erop wijzen dat de verzendkosten + de verzendkosten van de retourzending voor je eigen rekening zijn. Na ontvangst van de retourzending zal zo spoedig mogelijk terugbetaling plaatsvinden.


 

© 2013 - 2023 Deco155.nl Woondecoratie en woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel